BADGER HAUL + REVIEW

in , , by Bludger Queen, сряда, септември 10, 2014

Първо, искам да благодаря на Нина, че ме запозна с BADGER. То беше едно чудене кой точно да си поръчам, като за проба, даже и в първия момент малко съжалих за поръчката, но продуктите ме спечелиха безвъзвратно.

Реших се да тествам и балсама за устни, макар и неприятния за мен мирис. На вкус е съвсем различно. Все едно смуча от онези портокалови бонбончета за по 5ст. :D Много приятно усещане създава и хидратацията на устните ми се запазва през целия ден. Сега свикнах и с мириса на продуктите, и даже са ми приятни!!! Хахах Доста е икономично количеството на балсама. Мислех си, че бързо бързо ще го свърша, при това, че всеки ден имам мускулни болки, заради тренировките от предния ден, ама няма да стане лесно. :D

Искам да отбележа първоначалното си впечатление от двата продукта. Щом ги отворих моментално съжалих, че си ги поръчах, защото мирисът не ми хареса. По принцип обичам да пия цитрусови напитки, но има някои миризми на продукти, които асоциирам с отвратителната лимонена воня на TYLOL HOT (разтворимо прахче против настинка и грип).

Нооо, в същата вечер, когато ги получих, изпитвах ужасна мускулна треска, та реших да преглътна и да се намажа. Мазилото не миришеше чак толкова лимонено, по-скоро на сладникави мандарини и подправки. Но балсама за устни просто беше лимонена отврат. EWW! Имайте предвид, че АЗ не съм по цитрусовите аромати, иначе за другите хора продуктите не миришат лошо. Нямаше и 5 минути след нанасянето и болката изчезна на 90%. ТОВА НЕ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО. А след още толкова, от болката в прасците не остана и следа!


Информацията и за двата продукта е взета от сайта на ЗОЯ.


Балсам за мускулни болки и натоварвания

  • Лютата чушка и джинджърът успокояват и отпускат напрегнати, болезнени мускули.
  • Стимулира кръвообращението за загряване и отпускане на мускулите преди и след физически упражнения.
  • Приятен мирис, не прилича на обикновените спортни мазила.Облекчение, когато ви е нужно!

Изпитайте силата на лютата чушка и на джинджъра за успокояване и отпускане на напрегнати, болезнени мускули. Този балсам загрява леко и стимулира кръвообращението, за да останат мускулите и ставите отпуснати преди и след упражнения.

Полезен е за кожата и мирише страхотно – не като обикновените спортни мазила! Погледнете съставките и ще видите, че не съдържа нищо, освен целебни масла и растителни екстракти, които от векове се ползват за отпускане на претоварени мускули. Действа ефикасно и естествено. Освен това базовите съставки омекотяват и успокояват кожата, докато разтапят напрежението. Втрийте балсама в кожата си – заслужавате го! 

Указания за употреба: нанесете направо върху кожата – на раменете, колената, лактите, гърба и където още чувствате болка. Използвайте балсама за облекчаване на постоянна болка и на болки от физически упражнения и преумора.

Внимание: съдържа люта чушка – избягвайте контакт с очите, носа, устата и други чувствителни зони. Био сертификат от USDA
21 гр.


Не намерих в сайта какъв е състава, та снимах етикета отзад. И двата продукта имаха стикер с информация на български, но трябваше да ги скъсам, за да премахна найлона, с който бяха запечатани.
------------------------------------------------------------------------------------



Балсам за устни, с био сертификат от USDA

  • С био студенопресован зехтин, пчелен восък и алое за овлажняване и защита на устните.
  • Уникални аромати, получени от дестилирани на пара етерични масла.
  • Не съдържа вазелин, изкуствени оцветители, аромати или подсладители.
Класическите ни балсами за устни съдържат био студенопресован зехтин и пчелен восък, както и био екстракти от алое, ракитник и шипка. тези съставки овлажняват и предпазват устните, затова балсамът е подходящ при излагане на слънце и вятър. С лека консистенция и уникални аромати, които са получени от истински растителни материали - дестилирани на пара етерични масла - и не съдържат никакви изкуствени оцветители, аромати или подсладители. Балсамите за устни на Badger са гладки и блестящи, богати на антиоксиданти. Овлажняват устните ви и създават неповторимо чувство!

Начин на употреба: Нанесете на устните по всяко време и навсякъде. Може да се използва и за овлажняване на кожичките около ноктите, а при нужда и за други малки сухи участъци.

Състав: *Olea Europaea (био студенопресован зехтин), *Cera Alba (био пчелен восък), *Ricinus Communis (био рициново масло), *Aloe Barbadensis (екстракт от био алое) и CO2 екстракти от *Rosmarinus Officinalis (био розмарин), *Hippophae Rhamnoides (био ракитник) и *Rosa Canina (био шипка), етерични масла от *Citrus Grandis (био грейпфрут), *Citrus Aurantium Dulcis (био сладък портокал) и *Cedrus Atlantica (био кедрово дърво).

*сертифицирана био съставка
4,2 г
-------------------------------------------------------------------
Изключително съм доволна от двата продукта и определено ще изпробвам и други продукти на BADGER. Моментното разочарование от продуктите е вече в миналото и двата балсама вече са постоянен обитател на дамската ми чанта. А към балсама за устни даже се пристрастих и нанасям от него върху устните си, дори и когато нямам нужда. :D
Продуктите отговарят на описанието си на 200%!

А вие? Пробвали ли сте тези продукти или пък други от серията на BADGER? Ще се радвам да споделите долу в коментарите. :)

* * *
-Т.
SHARE 5 comments

Add your comment

  1. Хаха, милото. Както обичам да казвам - "любовта не винаги е любов от пръв поглед".
    Girl's Temptations

    ОтговорИзтриване
  2. А какви са цените? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Продуктите са поръчани от Zoya.bg
      Цените там са съответно ~
      12,35лв - балсам за мускулни болки
      5,95лв - балсам за устни
      :)

      Изтриване
  3. Хохо, много се радвам, че все пак впоследствие са ти харесали, че иначе
    щеше да ми е много криво, ако не ги беше харесала, хаха. <3 :)))
    Много хубаво ревю! <3

    ОтговорИзтриване

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS