BULLET JOURNAL SETUP - March 2018

in , by Bludger Queen, четвъртък, март 29, 2018
Позакъснялата Баба Марта повелява в блога да се появят разпределенията за месец Март. Ето ги и тях!


При месечното разпределение, календарът продължава да бъде вертикално начертан. Единствената украса е дебело парче декоративно тиксо с мраморна шарка, което присъства като акцент през целия месец.



Тук промени няма, с изключението, че страниците за драсканици и месечния дневник са по-семпло разчертани. Няма нужда всичко винаги да е шарено. Все пак това не е скицник или скрапбук. Не съм фен на многото стикери и рисунки, затова и не се задължавам да рисувам и украсявам твърде много. Ако съм в настроение, мога да си поиграя да нарисувам някакви украски, както беше с розичките в поста с разпределенията за месец Февруари.


Странното през месец Март е, че тези 2 страници останаха почти празни. Единственото нещо, което попълних, са 3 реда в графа Personal. За месец Април смятам да пробвам друга система, тъй като тази май не ми е удобна.


Седмичното разпределение продължава да следва шаблона, зададен от средата на миналия месец. Декоративното тиксо с мраморна шарка отново присъства като акцент и смятам, че изглежда доста стилно и изчистено. Също така, отново започнах да използвам писалките си при попълването на Bullet Journal-a. Обожавам хартията на тефтерите Leuchtturm1917, защото се справя с мастило от писалки, както и по-тежки тънкописци. Наистина мразя да видя как е прокървяло мастилото на следващата страница. Тук такъв проблем няма.

-----------------------------------------------------------------------

Радвам се, че успях да наваксам с месечните булет джърнъл постове! Този за Април ще бъде публикуван в началото на новия месец, за да имате време да взаимствате някоя идея за новите си разпределения.

Благодаря ви, че четете моя блог!
-Т.
SHARE 0 comments

Add your comment

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS