LIEBSTER AWARD [TAG]

in , by Bludger Queen, събота, май 10, 2014


Преди доста време бях тагната от двете прекрасни блогърки Нина и Деси.
Съжалявам за дългото отлагане, ноо... пролетната умора си каза думата ии бях потънала в блажена ленивост. :D


Въпросникът на Нина


  1. Обичатe ли чай? Какъв вид предпочитате? - Да. И то много! Обичам най-вече черен чай, а на второ място е белият.
  2. Предпочитате да давате повече пари за качествена козметика, като си взимате само най-необходимото или предпочитате по-достъпната козметика в големи количества, дори и да нямате толкова нужда от всички продукти? - Определено бих дала повече пари, но за качествена козметика. Не обичам да трупам много неща, така че гледам да имам само най-нужното що се отнася до козметиката.
  3. Коя беше искрата, която запали у вас желанието да си направите блог? - Харесва ми идеята да споделя част от себе си, в смисъл, не за да търся вниманието на другите, а за да знам, че оставям нещо зад себе си, независимо и то колко незначително. А и възприемам блога като начин да изляза от черупката си и да усъвършенствам творческите си умения. :) Като бонус е това, че по този начин имам шанса да се запозная с нови и интересни хора.
  4. Море или планина? Защо? - Ох. Обожавам да плувам, но със слънцето никак не се обичаме. Затова и на морето не обичам да ходя много. На планина се чувствам най-комфортно. Обичам прохладния чист въздух и дългите разходки из природата.
  5. Доволни ли сте от избора, който сте направили, за вашето образование? - Да. Напълно.
  6. За каква работа мечтаете? - Добре платена и удовлетворяваща. :D Като малка мечтаех да бъда археолог, в частност - египтолог, но се насочих към архитектурата, а сега - към литературата и езиците. :)
  7. От 0 до 11 колко задръстени са ми въпросите? :D - Никак. Даже са доста приятни. :D
  8. Кое е последното нещо, което сготвихте? - Зеленчукова супа. (Яко, а? Хахах)
  9. Кои са, според вас, лошите черти на характера ви? - Близките ми казват, че твърде много държа на честността и лоялността. Склонна съм да избухвам и да прекратявам всякаква връзка с хора, които са ме излъгали за нещо, било то и съвсем маловажно или незначително. Освен това съм и доста темпераментна. Не обичам, когато нещо зависи от някой друг. Искам да знам, че ако ще се проваля, то поне да е по моя вина. 
  10. А кои са добрите черти на характера ви? - Държа на нравствените ценности. Аз съм честна, лоялна и веднъж дала ли съм обет на мълчание, нищо не може да наруши думата ми. Лошото е, че почти винаги тези неща са само едностранни. Тоест, само аз съм човекът, който държи на тях и това ме натъжава.
  11. Кои са блогърите, които ви вдъхновяват? - Оо, доста са. Не би било честно да изброявам, тъй като бих пропуснала някой несъзнателно. :)


Въпросникът на Деси

  1. Какво харесвате на месеца, в който сме в момента? - Сега сме май месец - МОЯТ ДЕН РОЖДЕН Е НА ЧЕТВЪРТИИ!! <3
  2. Кой е последният козметичен продукт, който си купихте? - Боди лосион на Dove Purely Pampering
  3. С какво сте облечени тоооочно в момента? (pervy:D) - Черно клинче и блузка с картинка на бял тигър.
  4. Какво правите, когато вали? - Кефя се като малко дете и искам да изляза с ботушки и дъждобран и да скачам в локвите като пич. :D
  5. Любим продукт за коса. - Нямам такъв. Не мога да открия подходящи продукти за косата си. :(
  6. Сложете снимка или опишете мястото където прекарвате най-много време. - Прекарвам най-много в леглото си. Хаххахах. Голямо легло, още по-голямо одеалце, на едното нощно шкафче са купчина книги, на другото са ми свещите и един керамичен бухал, който символизира нощния ми живот. :D
  7. Опишете с 3 думи най-близкия ви човек без да споменавате кой е. - Лошото е, че не мога да определя кой е най-близкия човек до мен. :(
  8. Коя е любимата ви храна? - Здравословна и балансирана храна. Фен съм на clean eating стила.
  9. Кой е най-любимия ви блог? - The polite thing to say би било "Твоят." :D И това е така, но нямам НАЙ-любим. Имам само любими. Ако следвам някого, значи ми е любим. Не съм фен на фалшивите комплименти и приятелства.
  10. Какъв мислите или бихте искали да е следващия ви пост след този? - Мисля да е 'Моите beauty essentials' или 'March-April Favourites'.
  11. Какво бихте ми казали? - Ти си пич. Яка мацка. Много кефиш. Продължавай в същия дух и нека животът те отведе там, където искаш да бъдеш. <3



*   *   *
-Т.
SHARE 6 comments

Add your comment

  1. Супер готин пост :)) И моите лоши черти са такива , за съжаление .. :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лоши са по-скоро ако са погледнати от чуждата гледна точка. Тъй че... ние сме си пърфект. ^_^

      Изтриване
  2. Много свежи отговори, кефят много :)

    ОтговорИзтриване
  3. Аз ти писах, но държа да кажа и тук - благодаря за отговорите и че се включи! <3

    ОтговорИзтриване

© Bludger Queen · THEME BY WATDESIGNEXPRESS